Работно време: 09:30 - 18:30        Tелефон за връзка: 0431 / 84 688, мобилен: 0878 931 668            "НОВО! СПА Кидс клуб-СПА услуги за деца от 3 до 10 годишна възраст!."
 
 
ХОТ ТОП Оферта!

                                                   Уважаеми клиенти и приятели,

   От 01.06.11 г. Клуб Хармония СПА започва реализация на още един нов проект, а именно
“НОТ ТОР оферта”.
   Всеки месец в произволно избрана седмица ще презентираме пред вас по едно страхотно предложение за най-находчивите и предпримчивите.
  Ако сте късметлии и редовно поддържате връзка с нас ще можете да закупите на изключително атрактивна цена представената гореща оферта.
 Уважаеми клиенти и приятели,

 

 

 

 

 

 

 

Royal Box Mania - Мистериозните Кутии

Ха сега! Изненадахме ли ви с името на новата ни оферта? Нека обясним! :)

Mystery Box Mania е най-новата мания в глобален мащаб! Световни брандове се надпреварват да предлагат не просто своите продукти, а истинско емоционално изживяване за клиента. Мистериозните кутии биват закупувани от клиентите, а в тях има продукти на различна стойност. Една кутия за Хикс сума, често може да съдържа продукти и услуги на стойност 3 пъти Хикс!

И тъй като Клуб Хармония Спа е винаги в крак с последните тенденции … Royal Box Mania е изживяването, което искаме да предложим и на вас!

На вашето внимание – нашите мистериозни изненади!
Не, няма да ви подскажем какво има вътре!
Ех, добре – ще подскажем мъничко!

Кутиите са универсални – подходящи както за дами, така и за господа. В кутиите сме сложили – ваучери за СПА процедури, ваучери за терапии, ваучери за отстъпки, селективна декоративна козметика, маркова бяла козметика, бижута, аксесоари, висок клас напитки и много други изненади…

Погъделичкахме ли любопитството ви?

И НАЙ-ВАЖНОТО: ВЪВ ВСИЧКИ МИСТЕРИОЗНИ КУТИИ, ОБЩАТА СТОЙНОСТ НА ИЗНЕНАДИТЕ Е МИНИМУМ ДВА ПЪТИ ПО-ВИСОКА (а в няколко кутии дори и три пъти) ОТ ЦЕНАТА, КОЯТО ЩЕ ЗАПЛАТИТЕ!

Какви варианти ви предлагаме:

 Благородническа мистериозна кутия на цена от 50 лева
 Аристократична кутия на цена от 100 лева
 Кралска кутия на цена от 200 лева

Промоцията е отворена за всички. Независимо дали сте наш клубен член или тепърва ще се запознаем – заповядайте, очакваме ви!

Велик наш футболист е казал – „Който играе – печели!“.
Така е и при нас – винаги печелите!

Вашата „Мистериозна Кутия“ ви очаква в Клуб Хармония Спа, адрес: жк.Изток ул.Петьо Ганин 31, телефон: 0878 93 16 68

* Промоцията е валидна от 02.02.2019г до 28.02.2019г.