Работно време: 09:30 - 18:30        Tелефон за връзка: 0431 / 84 688, мобилен: 0878 931 668            "НОВО! СПА Кидс клуб-СПА услуги за деца от 3 до 10 годишна възраст!"

 

НовиниНа 18.01.2021г. ЧАРОИД ЕООД сключи договор за безвъзмездна финансова помощ по ОП „Иновации и конкурентоспособност“, процедура „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“
Проект: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19
Главна цел: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.
Обща стойност: 4 235.85лв., от които 3 600.47лв. европейско и 635.38лв. национално съфинансиране.

Начало:18.01.20211г.
Край:18.04.2021г.
 

 

 

брой 27/12.08.19 г.

 

 

брой 26/08.08.19 г.

 

 

 

брой 25/06.08.19 г.

 

 

 

брой 24/01.07.19 г.

 

 

 

 

 

 

брой 23/30.05.19 г.

 

 

 

 

брой 22/23.05.19 г.

 

 

 

 

 

 

брой 21/12.04.19 г.

Коронация

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kралски репортаж от:Шести Традиционен Кралски Бал  

Всичко, което човек иска да има в живота си е общност или място,към които да принадлежи.Затова най-вълнуващата и емоционална част на Шестия Кралски Бал на Аристократите в Кралство Хармония е церемонията по встъпване в ранг на Кралски двор 2019!

За ритуала на сцената на „Magic Theatre“ бяха поканени 8 стойностни и популярни личности,корифеи в своята област на изява,които орисаха с позитивна енергия и блясък дамите и връчиха прелестните тиари.

Принцеса Марияна Койчева прие своя приз от ръцете на самия Крал на магията и вълшебствата Астор.Тя не скри вълнението си да бъде на една сцена с единственият европеец,носител на Магически Оскар и ще носи с гордост тиара-реплика на сватбената корона на Лейди Даяна,с която тя се превърна в любимата Принцеса на Великобритания.

Кралят на Комедията,актьорът с огрооомен талант Дидо Мачев зарадва Херцогиня Антония Бозукова-Желева с разкошна рубинена тиара в стил Василиса Прекрасна.Под бурни аплодисменти, с много настроение и смях развълнуваната Херцогиня затвърди звездната си слава.

Бюти Кралица Лидера Груп г-жа Лина Маймарова коронова Дукеса Антония Славова с присъщия си елегантен маниер и класа.Благодарим й за стилното присъствие и безусловната подкрепа! Новопостъпилата Дукеса си тръгна щастлива с реплика на тиарата на Херцогиня Кейт Мидълтън и сподели,че приятелството,вълшебствата и приключенията са обединяващи за нас в Кралство Хармония.

В ранг Маркиза въведе Дора Курукънева Маркизата на българския театър Ирен Кривошиева,която бе обект на жив интерес от страна на всички присъстващи. Маркиза Дора от своя страна се отличи като жена с неподражаем стил и величие на аристократ и препоръча на гостите на събтието да не губят любопитството си към живота,което е своеобразен белег на благородство.

Графиня Людмила Караджова впечатли със своята предизвикателна елегантност и славянски чар самият маестро Иван Яхнаджиев,който оказва се е с казанлъшки корен по бащина линия.Възхитени сме от щедрия жест на приятелство проявен като подарък към всички Аристократи от Кралски двор 2019,а именно картини от най-новия цикъл творби на художника "Мравките"!Графинята прие короната от ръцете на Маестрото и г-жа Цена Бояджиева/внучка на знаменития Златю Бояджиев/ и с великолепната си реч,издигна спектакъла до звездни висоти.

Контеса Елина Павлова не успя да присъства на живо,за да получи своята титла,но беше заместена от Елиз Войводова-дебютантка в Кралския двор.Наградата достигна до нея чрез най-красивата омъжена жена за 2017 година-Цветелина Чорбанова,Мисис България 2017.Всички реверанси,цветя и овации бяха за двете прекрасни дами,защото по щастливо съвпадение празнуваха рожденните си дни заедно с нас

Благородно потекло,съчетано с изявен просперитет през годината доведе до награждаването на Баронеса Илияна Караиванова от една от най-ярките звезди на събитието-Даниела Таванарска,дама с екстравагантен чар и красота в широк диапазон.Те събраха погледите с перфектно синхронизираните си корони в сребро.

Най-ведрото телевизионно лице и водеща на Кралския бал-Роси Русева получи честта да връчи сертификат за принадлежност към Кралския двор на Лорд Роман Желев.

Талантливата Роси,която също е член на Кралство Хармония изпълни, заедно с артистичния си съпруг Жоро Стоев и саксофон всички любими песни на Коронованите особи.Прозвучаха Лили Иванова,Сантра,Емил Димитров,Слави Трифонов,Стефан Вълдобрев,Васил Найденов,Маргарита Хранова,Любо Киров,БТР.

Към Кралската вечеря от арменски специалитети малко по-късно се присъединиха още арт приятели-Вида Пиронкова,Ники Сотиров и неговата муза Ана,Митко Кънчев,маг Астор,маг Дантес.Забавлявахме се искрено и от сърце с магическите авторски спектакли на Астор и Дантес  и музиката на Ники,Жоро и Роси

Благодарим на всички за любовта и споделената емоция!

 

 

 

 

брой 20/12.04.19 г.

Музика!
.

 

       

 

 

    

 

 

 

 


Kралски репортаж от:Шести Традиционен Кралски Бал    

Аристократите от „Кралство Хармония“, по покана на Лорд Евгени Минчев, имаха възможността да присъстват на ежегодните награди „Певец на годината“, като част от Шестия Традиционен Бал на Аристократите в Кралство Хармония.  Кралица Юлия Забунова бе удостоена с честта да връчи наградата за „Мега Хит на годината“.

От почетното място, на което бяхме настанени, имахме шанса да се потопим напълно в атмосферата на наградите! Вечерта бе богата на несравними емоции сред разкошни хора.  Изключително много се радваме на запознанството си с личности като Жана Жекова, Михаил Белчев и прекрасната му съпруга Кристина, Мариана Попова и Веселин Плачков, Искрен Пецов, Кали, водещия на събитието Богдан Томов, и не на последно място Светльо Христов, носителят на наградата „Мега Хит на годината“.

Трябва да отбележим, че ни бе особено приятно да се поздравим и с нашите приятели – Орлин Горанов, Сандра Александрова, Вида Пиронкова/"Хитмейкър на годината"/ и Роберта/"Певица на годината"/.

Забелязахме, че певицата Роберта е с обувките, подарък от самата Лили Иванова. Нищо не убягва на Кралските ни вестоносци.

Сега споделяме всички тези емоции с вас! Насладете им се и вие!

 

 


 

 

брой 19/27.06.17 г.

 

 

   

 

 

 

 Лорд  Евгени Минчев за нас - вестник  ''ШОУ''!

 

 

 

брой 18/08-11.06.17 г.

 

 

 

 

         

 

 

 


Кралски репортаж от:Пета международна козметична конференция/08-11.06.17 г./,к.к.Боровец!

 

 

 

 За пети пореден път курортен комплекс Боровец се превърна в арена на традиционната международна козметична конференция-най-значимото събитие за годината в света на индустрията за красота.

Водещи имена от СПА средите и ярки авторитети в бранша привлякоха интереса на топ козметици,очакващи решения и функционални продукти за поддържане на младостта и красотата.

Част от престижния форум стана и Кралицата на Кралство Хармония в качеството си на асистент на гуруто в изящните технологии от Израел-г-жа Айлет Мофар.Представеният анти-ейдж метод AGAS V MAX за пулсиращ биомагнитен резонанс надскочи законите на физиката,предизвиквайки бурните овации на публиката.

Интелигентната позиция за иновативен подход в естетиката даде превес на авангардните апарати-електромезопорация, нискочестотни токове,трансдермално препаратно мезотерапевтично въвеждане,като се поставят 3 основни цели:превенция,корекция и моделиране на релефи.

Огромен интерес сред официалните лица и гости събудиха номинациите за новоучредените награди Beauty Oskar`s Aphrodite,лиценза за които е откупен от Лондонската академия.Споделяме с гордост прекрасната новина,че първата българка излъчена за приза е именно Юлия Забунова и то в най-отговорната категория-„СПА процедури за лице и тяло”!

На коктейла,който последва тя получи и специалната Грамота за принос в развитието на козметичния бранш,както и отличието на най-новия луксозен бранд бяла козметика-Beauty Expert,получил вдъхновение от Проекта Кралство Хармония.

Бизнес дамата на последните 15 години Ваня Червенкова адмирира лично Кралицата за модерната управленска концепция на клуб Хармония СПА и заяви желание лично да посети легендарното Кралство Хармония още в сезона на лятото.

 

 

 

 

брой 17/15.05.2017 г.

 

 

    

 


 Списание "Zona bg" за нас!
  

 

 

 

 

 

 

брой 16/17.03.2017 г.

 

 

 

 

Сeлект Козметикс за нас!

 

    Месец март 2017 донесе поредното голямо признание за Клуб Хармония СПА.Радостни и доволни сме да обявим, че за втора поредна година сме отличени от Селект Козметикс с приз Топ партньор за 2016 година.Благодарим на г-жа Силвия Станулова, която усещаме като много скъп и качествен приятел!

 

 

 

 

брой 15/10.03.2017 г.

 

 

    

 


 Списание "Zona bg" за нас!
  

 

 

 

 

 


брой 14/21-22.01.2017 г.

     

 

    

 

   

 

 

Kралски репортаж от:Четвърти Годишен Традиционен Бал на Аристократите в Кралство Хармония/21-22.01.17 г.,гр.София,хотел „Хилтън”5*****,тема на бала:”Кралство Хармония пътува с машина на времето през три континента-Европа,Северна Америка и Южна Америка и три епохи”/

 

 

Щастие,късмет и светски блясък-за това си мечтаят всички поданници на Кралство Хармония.Но да си благородник в Кралския двор е истински изумително усещане,защото няма нищо по-хубаво от...звезден бал в ретро стил.

 

Прекрасен януарски ден-21.01.17 г.,въздухът ухае на сняг,а Машината на времето очаква 25 стилни аристократи за одисея през времето и пространството на три континента...

Един от символите на столицата-ултра модерния хотел „Hilton”5*, получил Номинация за Световните туристически награди/World Travel Awards/ 2016 ни посрещна с най-приветливия и усмихнат персонал,докато Машината на времето се подготви да ни пренесе към Стара София от края на 19 век.

В регионалния Музей за история на София сладкодумната Биляна ни запозна с Дворцовия кабинет,домът,облеклото и развлеченията на софиянци,династичната връзка със Западна Европа,дори се разходихме по една истинска ретро улица с ретро трамвай.Но най-вдъхновяващо за аудиторията се оказа докосването до златната каляска на френската кралица Мария-Антоанета,подарена на княз Фердинанд за сватбата му с княгиня Мария-Луиза,поставена върху огледален под и създаваща усещането,че лети.

Стимулирани от толкова много красота и изящество от миналото се отправихме към официалната зала за церемонията по Присвояване на Почетните звания на Кралски двор 2017,съчетана със стилен коктейл-специално събитие за специални благородници.

Дръзки и свежи там ни очакваха двама оригинали в своята професия,а именно-звездния тандем-Деляна Маринова-Джуджи/позната от форматите „На кафе” и „Като две капки вода” по NOVA TV/ и Стелян Димитров/актьор и продуцент на PLOVDIVWOOD/ в ролята на Дон Вито Корлеоне.

Първа получи своята корона от злато и съпоценни камъни Принцеса Марияна Койчева под овациите и комплиментите на всички присъстващи.И няма как да е другояче,защото златото й е присъщо вече четвърти мандат.

Херцог Антоний Бозуков и съпругата му Херцогиня Александра Бозукова създадоха перфектното усещане за атрактивност.Визията им беше вдъхновена от истинските и верни ценности на миналото с връщане към простотата,ретро шик и елегантност.

Дукеса Йонка Велчева грабна сребърната корона с усмивка и внесе щедра доза непринуденост и лекота в усещането за едно незабравимо цяло с Кралския двор на Кралство Хармония.

Пленителната Маркиза Мариета Манева демонстрира аутфит инспириран от утвърдената естетика на 20 век.Нейното емоционално послание докосна сърцата ни и се превърна в споделен спомен.

„Както всички знаете,2017 е годината на Петела,на Огнения Петел.Това е време за пробуждане,за ново начало,за изкачване на по-високо стъпало в живота на човека.Аз приемам точно по този начин титлата Маркиза.За мен това е чест и привилегия!

Пожелавам на всички да се обичате и да се забавлявате,защото 2017 ще бъде годината на успеха и триумфа,на новите възможности и попълнения!През 2017 всичко е постижимо и достижимо!”

Скъпоценното семейство Граф Иван Маналов и Графиня Генка Маналова не успяха да бъдат сред нас,поради неотложни бизнес ангажименти,свързани с бързо разрастващото се Графство Кавианис.Но бяха достойно заместени от младия дебютант Дани Донев и неговата майка Лейди Дора Курукънева.С отличителния си усет за стил двамата маркираха тенденциите в ретро диапазона с италиански хитови елементи,а Дани сподели,че се чувства като на „Оскар”-ите.

Сред дебютантите на вечерта се нареди и Контеса Тихомира Михайлова.Тя се открои с елегантна рокля за чудо и приказ,а короната със скъпоценни камъни само допълни истинското съвършенство.Съвкупността от прозрения и чувства отрази най-точно вълнението й от принадлежността към Кралство Хармония.

В кулминация на церемонията се превърнаха бляскавата и вълнуваща двойка барони-Роман Желев и Антония Бозукова-Желева.Завладяваща красота,шлифован до перфектност външен вид,романтични аксесоари препращащи към минали времена-това е най-точната интерпретация на замисъла на балния дрескод!А встъпителната реч на новоназначения Барон ще се помни дълго в Кралство Хармония.

„Ваше Величество,знатни Господа и Дами,

Много съм щастлив за оказаната ми чест относно встъпването ми в Благороднически сан по време на Четвъртия традиционен бал на аристократите.Горд съм,че имам възможността да „работя” с всички вас за изграждане на това красиво,здраво,мирно и проспериращо Кралство,обвързано чрез приятелство и споделени ценности.Ще направя всичко по силите си да бъда ваш добър приятел и полезен партньор по пътя към просперитета на Кралство Хармония!”

Диамантите са звездите в Кралство Хармония.С диамантен блясък се украсиха и две диамантени придворни дами-Лейди Добринка Кирова и Лейди Венелина Папазова.

Три платинени придворни дами също встъпиха в Кралски двор 2017-благородната Лейди Галина Манева,ултра елегантната Лейди Цвети Томова и сексапилната Лейди Диана Михайлова,като последната заплени от пръв поглед сърцето на Дон Вито,който обяви,че поразително прилича на първата му незабравима любов.А Кралица Юлия силно се впечатли от чувствителното изявление на Лейди Диана.

„За мен е чест,че вече четири години съм част от Кралския двор на Кралство Хармония.Четири години,които минаха неусетно в хармония,спокойствие и приятни емоции.Благодаря на целия екип за високия професионализъм,коректност и разбиране,но най-вече на Кралица Юлия-главния виновник за това изключително събитие и за това аз да съм тук сред вас!”

Гост звездата Джуджи прие ролята си на водеща на Кралската церемония много артистично и емоционално.Тя заяви категоричното си желание да стане поданник на Кралство Хармония,като направи сладко намигване,че на Петия Юбилеен Кралски бал в Монако ще се присъедини с приятелките си Гала и Кремена Халваджиян.В края на тържеството си тръгна с персонална златна корона в знак на приятелство.

Дон Корлеоне,заедно с цялото кралско войнство оптътува с Машината на времето към следващата дестинация от маршрута,а именно Латинска Амерка и култовия ресторант „Морино”,собственост на небезизвестния музикант Стунджи.По червен килим аристократите попаднаха директно в епохата на боса-нова в Бразилия от края на 50-те години на 20 век.Под ръководството на група професионални треньори по танци дансингът изригна.

Благородниците усвоиха стъпките на меренге,бачата,салса...а най-игривите си тръгнаха с прекрасни награди Деклеор,осигурени от фирма „Лидера Груп” в лицето на собственичката г-жа Лина Маймарова/Бизнес Дама за последните 15 години в категория СПА/ и г-жа Калина Георгиева/създател и вдъхновител на брандовете Еко СПА,Профидерм,д-р Дерм и Бюти експерт/,които се забавляваха по кралски заедно с нас.Всеки един аристократ се зарадва и на персонален комплект козметика за домашна грижа Профидерм,създадена да провокира женската красота.

С типичното си чувство за хумор Дон Вито ни отведе с Машината на времето в своето „време”,а именно света на джаза в САЩ от 70-те години на 20 век.

Мирослава Кацарова от радио „Jazz FM” със своята джаз формация/Христо Йоцов-барабани,Веселин Веселинов Еко-бас,Мирослав Турийски-пиано/ ни потопиха в спектакъла „Time After Time”с най-вълнуващите песни на американската певица Сидни Лоупър.

Шеф Фабио пренесе елитната кралска компания отново в Европа в Италия с Римското си меню и специално доставеното за кралския бал червено вино „Машина на времето”:

-зелени салати микс с авокадо,сьомга и чери домати;

-свинско по Римски/печено контрафиле с бяло вино салвия,прошуто,бял пипер и гарнитура от картофи соте с розмарин,риган и чесън/;

-торта от манго,шоколадов мус и криспи.

След толкова разнородни емоции и вълнения,пресекли три континента в една вечер Кралския двор се отправи към покоите си в съвремието!

Концепцията на Четвъртия Традиционен Годишен бал на аристократите в Кралство Хармония се събра в ключовата дума ”уникално”!

 

 

 

 

 

 

брой 13/15.12.2016 г.

 

 

 

    

 

    

 

 


Кралски репортаж от:Бизнес Дама на годината/15.12.2016 г.,гр.София,хотел „Sofia Hotel Balkan,a Luxury Collection”-Шератон,зала „Средец”/

 

 

 

Авторитетните награди „Бизнес Дама на годината” на пресс група „Ние жените” категорично са Топ събитието на 2016 в директория:Бизнес.

На 15.12.2016 г. в „Sofia Hotel Balkan,a Luxury Collection” 175 изтънчени гости от хайлайфа на столицата и не само, уважиха конкурса и неговият притежател Лорд Евгени Минчев.Приказната атмосфера на зала ”Средец”,богато декорирана с ефектни пера,черни рози и тюл пренесе всички присъстващи в една невероятно романтична обстановка,за което допринесоха и коктейлите за „Добре дошли” на Тиа Мариа.

Като комплимент на масите си всички гости получиха и подаръци от най-бързо развиващия се козметичен бранд D-r DERM,собственост на г-жа Лина Маймарова /”Лидера Груп”/.

Церемонията откриха банкерката Виолина Маринова/председател на УС и главен изпълнителен директор на ДСК/ и Марияна Печеян/дългогодишен председател на благородната надпревара на бизнесдамите/.

Вестник „Хармония Таймс” с чувство на удовлетворение и задоволство отбелязва,че наградата за най-успешна Бизнес Дама в категория СПА за 2016 година получи Кралицата на Кралство Хармония-Юлия Забунова,лично от ръцете на футболния бос Валентин Михов.Той похвали победителката за мисията й да постави красотата и здравето в центъра на съвременния живот на българите и отбеляза,че този позитивен образец трябва да бъде отличен и популяризиран.

Посланието в благодарствената реч беше повече от категорично:

„Преди да приема тази престижна награда,която е огромна привилегия за мен,искам да споделя с вас един модел,в който самата аз вярвам.

Всички хора притежаваме силата да създаваме живот,силата да създаваме машини,силата да създаваме щастие.Ние,хората имаме силата да направим живота свободен и красив и да го превърнем в прекрасно приключение.

Не можем винаги да побеждаваме,но и не бива да се страхуваме да вземаме решения.

Най-големият ни страх всъщност не е,че сме неспособни.

Най-големият ни страх е,че сме безкрайно силни и можещи същества.

Необходимо е да се запитаме:Кои искаме да бъдем?Как да създадем живот,който ни харесва?Решението е просто-трябва само да открием това,което искаме и можем,да го правим добре и това да ни доставя удоволствие.

Всичко,което правим оставя отпечатък върху нечий живот.Затова трябва да споделяме своята истина,да изразяваме себе си и да казваме това,което чувстваме.

За мен това е най-добрата рецепта за истински живот!”

Под одобрителните аплаузи на куп влиятелни и модерни личности с убедителна обществена репутация като двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева,Ваня Джаферович,певицата Тони Димитрова,отличниците от последния сезон на ВИП брадър-кака Лили,кака Лара,Жана Бергендорф,Емануела,настоящата и миналогодишната Мис България-съответно Габриела Кирова и Марина Войкова,депутати и бизнесмени призове получиха още 10 дами в общо 11 категории на бизнеса.

Разкошната вечер продължи с изпълненията на оперното трио „Сопрано” и дефиле на кожени облекла от колекцията на Димитри Казан-изтънчена комбинация от музика и мода.Самият гръцки милионер споделяше обща маса „Ванда” с Кралицата на Кралство Хармония.

Нямаше как такъв специален повод да не бъде отбелязан и със специалните вина на братя Георгиеви и гурме специалитетите на „Стардъст”.

Гост-звездата на бала,британската актриса Ким Харман/Хелга от сериала „Ало,ало”/ покори гостите с естественото си поведение и непринудена усмивка и се снима с отличените бизнес дами.Тя даде тон и на няколко благотворителни инициативи,една от които е свързана с британско-българския бизнес бал в Лондон.

Празникът продължи до късните часове на нощта,когато истинският елит на България пренесе емоцията извън пределите на съзнанието.

 

 

 

 

 

 

брой 12/08.12.2016 г.

 

    

 

    

    

  Лорд  Евгени Минчев за нас!
 

 

 

брой 11/13.11.2016 г.

 

 

 

  

 

 

Кралски репортаж от:Club Cards Party„Магията Деклеор”-/13.11.2016г.,ресторант „ЕСТЕ”,гр.София/

 

 

Кралицата на Кралство Хармония попита:

-”Обичате ли френския стил,златото,шампанското и Париж?”

-Да,Да,Да!-отговориха 28 изискани аристократи от Кралство Хармония.

-„Тогава елате!Заедно ще вкусим звездите”.

На 13.11.2016 г. най-точното пространство за ценители се оказа бароковият ресторант „ЕСТЕ”,издържан в стил Луи IV и с доказани традиции в правенето на спектакли от вкус,звук и визия,които са заразителни.Датата,разбира се е много специална,защото бележи рожденния ден на Кралицата на Кралство Хармония.

Обгрижвани като истински  звезди  от управителя Марио в неделния следобед всички гости просто се подчиниха на естетиката.

Шеф Димитър Дамянов,черпил опит и вдъхновение от готварската работилница за висш кулинарен пилотаж на Гордън Рамзи и Мишел Ру успя да ни хипнотизира с авторска гурме колекция,която няма равна по блясък и кралски разкош.Дрескод „Френско” естествено владееше менюто от:

-Салата „Ница” с риба тон;

-Прясно изпечен пълнозърнест хляб с маслини;

-Телешко бон филе с рататуй,картоф боланхер и сос бордо;

-Бутилки бяло и червено вино,пълни с изкуство;

-Френска Кралска торта.

 

И понеже всеки празник е магия,честта да отвори вратата към вълшебствата се падна на маг Андре,ученик на легендарния Астор.С артистична препратка към вечния стандарт на френския лукс той сътвори незабравим спектакъл,който провокира въображението.

Преживяване от съвсем нов вид ни обеща Бизнес Дама на десетилетието,г-жа Лина Маймарова,която по неповторим и елегантен начин ни въведе в Магията Деклеор-златният ключ към съвършенството на естествената красота с експертна ароматерапевтична грижа.

Песен и шоу в духа на изтънченото забавление ни поднесе платинено русата красавица-Вера Шандел от Сентиментал Суингърс.Всички сетива на публиката се отвориха за репертоара от вечни френски песни,включващ и някои от най-известните класически шансони-Едит Пиаф,Жо Дасен,Серж Генсбург...

Зад своето пиано Маестро Ангел Заберски-един от най-великолепните джаз пианисти в България подаваше на Вера музикални реплики от най-високо ниво с респектиращ талант,настоение и радост.

Изключително и екстравагантно удоволствие,което създава двустранна емоция!

Кулминацията на събитието дойде от страната на младото поколение аристократи в Кралство Хармония.Чаровната Катерина Томова,придружена от своята елегантна майка-Лейди Цвети Томова поднесоха от името на Кралски двор 2016 истински подарък достоен за Кралица-диамантено колие,символ на любов,уважение и блясък и обединило вечната сила на скъпоценните неща в живота.

Красотата изригна за пореден път с внасянето на Кралската торта,декорирана от най-добрата арт дизайнерка в бранша с червено и златно!

Разбира се,не може да има празник без награди.Г-жа Калина Георгиева-създател и вдъхновител на брандовете Еко СПА,Профидерм и Д-р Дерм изтегли имената на трима аристократи,които си тръгнаха с разкошни подаръци Деклеор в синхрон с атмосферата:

-Катерина Томова-мицеларна вода;

-Лейди Недка Делчева-лифтинг крем-бижу с пролаген;

-Роман Желев-хидратиращ серум за млада кожа.

А на финала г-жа Стела Филипова-собственик на „Стелла Турс” въведе всички присъстващи в новия проект на Кралство Хармония,а именно-през 2017 година да се реализира аудиенция на високо ниво между Кралски двор 2017 и принц Албер II Грималди в княжество Монако.Оригиналната идея определено събра вниманието,предизвика оживени коментари и вълнение,защото както се казва:”Колкото повече, толкова повече”.

Ще запомним днешния ден с много класа,лукс и елит на едно място-безспорно доказания подпис на Кралство Хармония!

 

 

 

 

 

брой 10/12-16.09.2016 г.

 

 

 


Кралски репортаж от: Седмица на модата в София,есен-зима/12-16.09.16 г.,гр.София/

    


   Модата е опит,любопитство и свобода.Тя владее света и вдъхновява елегантните жени с обединяващото си послание за силата на изкуството.
      И септември повели:време е за мода-обратно в града!
    На мястото на събитието-12.09.2016 г.,хотел „Маринела”,зала EFE беше и Кралицата на Кралство Хармония със запазено присъствие на VIP маса „Кан”.Всички ВИП гости имаха удоволствието да бъдат почерпени с новата диамантена водка „Norvegia”,актуалната beauty вода с колаген за младежки вид и привлекателна визия Qwell.,гурме специалитети и бутикови шоколадови изкушения с комплименти от MAZERATI и хотел „Маринела”.
     Дръзко,бляскаво и насищащо сетивата откриване доказа,че и в България могат да се реализират проекти с космополитен размах.
  С висша мода на световни топ дизайнери,дронове и много искряща светлина стартира топ фешън събитието на сезона.Колекции от дамска,мъжка,детска мода и аксесоари елегантно изпълниха подиума.Актуалните предложения на Alexander McQueen u Stella McCartney носеха нотка игривост,женственост и увереност.За първи път на Sofia Fashion Week видяхме ESCADA и VERSACE.
   Функционалният шик на двата бранда беше високо оценен от Кралицата на Кралство Хармония,както и от водещите на сутрешния блок по БНТ Мария и Ева и певицата Анн Джи,с които споделяха обща маса вечерта.
   Нова свежа вълна в спектакъла внесоха Pavell и Venci Venc`-най-добра група за 2015 година,а като истинска звезда на финала блесна атрактивната Николета Лозанова,която се появи на сцената в клетка заедно с котка и последния модел очила на DIOR.
 

 

 

брой 9/21.08.2016 г.

 

    

 

  

 

  

 

 

 


Кралски репортаж от: Club Cards Party „Дунавско приключение в света на модата”/20-21.08.16 г.,гр.Русе/    


   
В Кралство Хармония се носят легенди,че щастливият човек наистина съществува.Пожелахме и ние да се заразим със щастие и затова се отправихме на приключение в гр.Русе-град с европейски архитектурен облик,градска култура и автентичен чар.
    А вие ходили ли сте в Русе?Не?Поправете незабавно този пропуск!Всички новости в България през 20 век са въведени именно тук.От десетилетия Русе носи етикета „модерен град”.Корените на тази модерност се откриват навсякъде,защото градът създава безброй поводи за излизане от традиционните рамки.
    Главно по Дунава идват новите идеи,а безспорно те са импулсите,които провокират модни движения с положителен знак.
    В Русе ни посрещна гостоприемния хотел „Дунав плаза”,но най-голямото очарование дойде от великата река Дунав-вратата,която ни свързва с Европа.На пристанището ни очакваше кораба „Русчук”,за да приеме на борда си „плаващото Кралство Хармония” с маршрут до румънския бряг и обратно.В стилните каюти беше предложен фин обяд с деликатеси и напитки.
    Всяко място е прекрасно,ако там намериш приятели,но понякога ставаме участници и в житейски „бури” и предизвикателства.Неочаквано капитан Серафимов обяви пред пасажерите,че е откраднат любимия диамант на Кралицата от Съкровищницата на Кралство Хармония.Пиратската следа води до кораба „Русчук”,където е укрита плячката.И затова поданниците трябва спешно да намерят скъпоценния камък.
   Спасител на Кралската корона се оказа изобретателната Лейди Цвети Томова.Благодарната кралица я възнагради с обеци „Сваровски”,а с фалшиви трофеи се утешиха Графиня Диана Михайлова и Роман Желев.
    Екипажът на кораба изненада Благородниците на Кралството с още едно изпитание.Херцог Антоний Бозуков,Лорд Михаил Манов,Роман Желев,Дани Донев и придворния паж Петър Шаламанов бяха призовани да дегустират със завързани очи отбрани питиета доставени специално от Кралските изби.Най-верен нюх в състезанието показа Роман Желев с изключително точните си попадения.
    Че русенци са истински аристократи доказа на практика нашият гид от града на модата-Мишо,който ни разходи из елегантните улици и сгради в стил сецесион проектирани от австрийски,немски и италиански архитекти.
  Ив Сен Лоран е казал,че усмивката е най-хубавата дреха.Но спектакълът,който ни бяха подготвили нашите партньори от DANINI,Kensol,Bordo Fashion,Bobo Zander и Лена Велур ни облече в чувственост и вечен порив за флирт-задължителни за дамите от класа.Наелектризираната от естетски страсти тераса наРоял Сити Център се превърна в арена на впечатляващо модно шоу,от което заблестяха очите и душите.
    Стилизирани флорални форми,анималистични елементи,практичен шик в черно и много модни аксесоари показаха впечатляващо присъствие върху елегантните манекени и обявиха война на скуката.
   Водещ на модното зрелище бе талантливият актьор от Русенския драматичен театър „Сава Огнянов”-Илия Деведжиев,който влезе в ролята на придворен Кралски шут и с тънкия си хумор осигури истинско забавление за гостите до края на вечерта.
    Обвързани със символиката на Кралство Хармония се оказаха и двамата придворни художници Валентин Георгиев и колега,които се превърнаха в една от атракциите на вечерта.Всеки един от аристократите получи за спомен от събитието чаровен портрет-шарж,запечатал различни любопитни моменти от партито.
    Елегантният стил на вечерта беше продължен и в 5 степенното гурме меню с главно действащо блюдо-дунавска есетра.А на дансинга с най-стилен аутфит се отличиха Контеса Венелина Папазова,Лейди Антония Бозукова и Лейди Цвети Томова.
  За всички фенове на модата на следващия ден имаше чудесна новина.Фешън еуфорията изригна в частен шопинг тур из аутлетите на модните производители.Накрая багажът стана по-пълен,но душите по-леки,защото вдъхновението никога не остарява.
       И аз бях там-отидох,видях,разказах!

 

 

 

брой 8/26.03.2016 г.

 

  

    

      

 

 

 

 


Кралски репортаж от:Club Cards Party „Master Chef в „Гранд хотел София”5*****/26-27.03.16г.,гр.София/    
   
    Няма начинание осъществено без вдъхновение!
    Казват,че когато направим първата крачка-пътят сам ще се появи.
   Затова на 26.03.2016 г. с усмивка и прекрасно настроение целият Кралски двор на Кралство Хармония се отправи към София,за да стане част от най-вълнуващата провокация за сезона,а именно Голямата Кулинарна Премиера на Master Chef.
    В уютната и луксозна обстановка на „Гранд хотел София” ни посрещнаха наистина по кралски със специално подготвен постер за „добре дошли”,а червеният килим постави началото на звездното усещане.
    Където има голяма енергия винаги стават чудеса.За нас чудото се случи под формата на „Кулинарен дуел на благородниците” разделени в 2 отбора с капитани Катерина Томова и Мария Даскалова.Задачата поставена от председателя на журито-Шеф Жоро Иванов,почетен готвач на Президента на Република България изискваше изготвянето на тристепенно меню по тема „Здравословно хранене с фюжън елементи”.
    Тимът на Катерина трябваше да покори свещеното пространство на кулинарния Олимп със:
-салата от спанак,Айсберг,елда,филиран бадем и заливка от бял балсамов оцет,лимон и зехтин;
-кралски скариди с черен ориз и зеленчуков броноаз приготвени по технология СУ-ВИД;
-сорбе от манго с течен азот.
За техните партньори по призвание жребият отреди:
-букет от свежи салати,гуакамоле,лимец и замразен сос песто с течен азот;
-стек от сьомга,сервирана с броколи и аспержи,приготвени по технология СУ-ВИД и сос „Беарнез”;
-шоколадов мус.
   В крайна сметка предложеното съвършенство на трапезата беше напълно равностойно и двата отбора завършиха наравно.Шеф Жоро Иванов и Су Шеф Детелина предадоха безценни уроци на аристократите,които ги издигнаха до върховете на кулинарията.Във ВИП клуба на модерните мастър шефове категорично се вписаха имената на Барон Иван Маналов,Роман Желев и Калин Панайотов.
     Финалната изненада в турнира бе дегустация на сляпо.Елитна извадка на двата екипа със завързани очи трябваше да определи вкуса на 5 вида пюрирана храна.С най-чувствително небце се проявиха младата дебютантка в Кралския двор Ивет Кирова и Роман Желев.

 Заслужената награда за Кралство Хармония се оказа двуцветно шоколадово вдъхновение наречено „Рафаело”от бутиковата листа на сладкарницата в „Гранд Хотел София”.Този шедьовър,който всички възприеха като чисто изкуство ни беше поднесен на следващата сутрин в специално резервираното за двора заведение.
     Щастливи и вдъхновени от гастрономическата одисея естествено се потопихме в градската култура с билет за комедийния спектакъл „Волпоне” на Държавен Сатиричен Театър.”С” като „смях” е най-точното определение за таланта на Георги Мамалев,Кирил Ефремов,Антон Радичев,Нона Йотова...
   Свежото настроение и прекрасната храна отново се съюзиха,когато ресторант „Shades of Red” церемониално отвори врати,за да усетят аристократите от Кралство Хармония щастието,което не е въпрос на късмет,а на избор.
    Печеното млечно свинско руло с пълнеж от мляно месо,шунка Хамон и розмарин,гарнирано с билков картоф се оказа толкова дръзко неустоимо,че всички останаха видимо доволни.
     Вдъхновението на вечерта беше пренесено в пиано-бар „Камино”,където попаднахме сред звездите Нели Рангелова и Теди Кацарова и се забавлявахме до зори с музиката на „Камино Бенд”. 

 

 

 

брой 7/06.01.2016 г.

     

 

 

     Щастливи сме,че Клуб Хармония СПА попадна в страниците на официалния бюлетин на IDESKO по повод юбилея на фирмата!
    Благодарим за високата оценка и признанието да намерим място сред най-добрите обекти в света работещи с бранда Selvert!
    Вярваме,че взаимната ни работа в бюти сектора ще доведе до още по-големи международни успешни постижения в популяризирането на уникалните продукти и терапии!

     А само седмица по- късно дойде и отличието ТОП салон  за 2015 година от българската секция на SELVERT  в лицето на г-жа Силвия Станулова.Приемаме го като огромна чест и привилегия! 

 

 

 

 

брой 6/23.01.2016 г.

 

            

 

  

 

  

 

 

 

 


Kралски репортаж от:Трети Годишен Кралски Бал на Аристократите в Кралство Хармония/23-24.01.2016 г.,гр. София,хотел „Sofia Hotel Balkan,a Luxury Collection”/Шератон/ 5*****-ВИП зала „Рила”,тема на бала:сребро/    


   
Кой не обича изненадите?Нещо ново,нещо неочаквано,нещо красиво...При всяка хубава изненада очите заблестяват и сърцето затуптява от радост!
 

   Точно тази емоция отразиха Кралските репортери върху лицата на 20-те прекрасни благородници от Кралство Хармония,които оставиха назад напрежението на заетия ден и на 23.01.16г. се потопиха смело в едно аристократично приключение.
 

    Казват,че няма нищо по-вълнуващо от традицята.Или пък има?- персонална кралска поща с послание за предстоящата 2016 година лично от Кралицата на Кралството,която всеки един от гостите откри в покоите си в изящния хотел „Sofia Hotel Balkan,а Luxury Collection” .
 

   ...И пътуването в първа класа продължи с един незабравим следобед в Софийска опера и балет.Щастието за нас се превърна в достижима реалност благодарение на г-н Димитър Сотиров,който влезе в ролята на изкусен разказвач и ни отведе на сцената и зад кулисите.
 

   Надникнахме в гардеробните,в балетната зала,в перукерското ателие,в гримьорните,където изкусните артисти преобразиха с ефектен сценичен грим една от участничките.
 

   Научихме много и за различните роли,за организацията на спектаклите,за артистите,и разбира се в гримьорната на Гена Димитрова вълнението беше най-силно,защото всички без изключение усетиха богатото й присъствие,оставащо във времето.
 

   Турът продължи с най-представителната ложа-на Тодор Живков,от където по скрити пътеки целият Кралски двор се озова в зала „Тържествена” за изискан и елегантен коктейл.
 

   Трюфели от френски сирена в 5 цвята,стиковано свинско със смокини и прясна мента,фаршировани фурми с мус от Рокфор и нар,филе от сьомга и каперси върху легло от крем фреш,пилешко с пътпъдъчи яйца,едрозърнеста горчица и див лук ,в хармония с искрящите италиански вина внесоха неподражаем шик на Кралската трапеза...
...до момента,в който стартира Третата Годишна церемония по встъпване в ранг на Кралски двор 2016 сред оригиналния декор от костюми от постановките „Борис Годунов”,”Тоска” и „Турандот”.
 

   Г-н Димитър Сотиров,потопен в златно сияние от глава до пети, церемониално короняса благородничките,като затвърди мнението,че всяка сама по себе си е скъпоценност,но всички взети заедно са достойни за витрина с диаманти.
 

   С дръзка дизайнерска комбинация на Каролина Херера в категорията „изискано-нестандартни” вниманието върху себе си привлече Херцогиня Александра Бозукова,която заедно с придворната си дама Лейди Антония Бозукова демонстрираха и класа с помощта на ефектни аксесоари.
 

   Традиционно елегантната Маркиза Добринка Кирова също спечели адмирации за специалния си тоалет с камъни Сваровски и даде смела заявка за емблема на стила в Кралство Хармония.
 

   Изненадата на аристократите беше пълна и съвсем искрена,когато получиха своите дизайнерски билети-покани за спектакъла „Риголето”,постановка на академик Пламен Карталов.Самият Верди определя „Риголето” като най-красивата музика,която някога е създавал и безспорно това е едно от върховите постижения на Маестрото.
 

   Светът е толкова голям,колкото са големи мечтите ни.В бутиковата зала „Рила” на „Sofia Hotel Balkan,а Luxury Collection” да поздрави с първата наздравица новопостъпилият Кралски двор пристигна лично Лорд Евгени Минчев ъф Итън.
 

   Подобно на митичния цар Мидас той превърна всичко до което се докосна в младост и красота и внесе свежо настроение с финото си чувство за хумор.Вече не е тайна и номинацията на Кралицата на Кралство Хармония за Бизнес Дама на годината в категория „СПА”.


   Нека този емоционален и много щастлив момент за Кралството да остане незабравим за нас ... и наздраве за просперитета на Кралство Хармония!

 

 

 

брой 5/05-06.09.2015 г.

 
 

 

 

 


Кралски репортаж от:Club Cards Party „Казино уикенд в Златни пясъци” /05-06.09.2015 г.,хотел „Адмирал” 5***** и хотел „Интернационал” 5*****,к-с „Златни пясъци”/

 

 

 

 Ваканция край Черно море е другото име на щастието.Слънце в изобилие,усмихнати вълни,непосредствено общуване и превъзходна храна-от това се вълнуват хората,ние-също!И понеже лятото е и безгрижие,платинената част на Кралство Хармония се отправи на север към „Златни пясъци”,за да намери своето пространство,заредено с лукс и уютен аристократизъм.

В чудесния хотел „Адмирал”5* ни приеха повече от сърдечно с чаша Просеко Спуманте за добре дошли,а в просторните апартаменти всеки от нас се сблъска с максимум красота на максимум площ.

Сценарият за предстоящия уикенд се обедини преди всичко около формулата за пълноценно презареждане с достатъчно часове на плажа за закачлива тен разлика,спонтанност,музика и прохладни коктейли до последните часове на деня.

А вечерта арт връзката мужду слънце,въздух и вода се обогати с още един нюанс-Инфинити,за да се впише във вечните стандарти на безупречното частно парти.Под звездите на едно спокойно небе,на покрива в хотел „Интернационал” 5*,зона Skyfall всички благородници се потопиха в илюзията за безкрайност на инфинити басейна,където небето се слива с хоризонта.Пожелаваме ви поне веднъж в живота си да успеете да се полюбувате на тази истинска водна еволюция на вечността!

Живеем във време,в което готвенето е наука,а новите герои на 21 век са шеф-готвачите.Шеф Мартин Крумов,който вече трето поколение следва традиции в гурме изкуството се прояви като изключителен трендсетър и продиктува модните вкусове в изготвеното за Кралския двор здравословно меню с фин дрескод:

-Салата от домати и грилована тиквичка с мариновано краве сирене,нежно поляти с домашно песто;

-Пилешко филе с пармезанова коричка и ароматен гъбен сос,придружено от бонбон зеленчуков рататуй и хрупкави картофки;

-Чийзкейк.

Специалната гостенка на луксозното парти-г-жа Ина Петрова Май Джар/автор на практиката българския фън шуй и мастер по хюман дизайн/ предостави 3 прекрасни награди за Кралската томбола.Първият подарък-фън шуй проект на лично жилище отиде при Мими Христова.Картина,съобразена с личния хороскоп зарадва Мария Даскалова,а Контеса Диана Михайлова получи възможността да разкрие най-светлите страни на „аз”-а си с индивидуален хюман дизайн.

Оригиналната Ина,която в живота е харизматичен и завладяващ със знанията си лектор обедини всички ни в силен кръг на приятелството,предназначен да промени тъканта на времето и живота ни в него.В центъра му Лейди Дора Курукънева,която получи комплименти за свежата си прическа и тоалет с подчертано креативен почерк потвърди усещането,че колективната енергия сближава и генерира ресурси в ценностната ни система.

Най-красивата част от морската приказка се прочете в култовото казино,където заедно преминахме по червения килим,огледахме се в огромните огледала и се потопихме в хазартната атмосфера на рулетката и блек джек.Убедихме се,че на това място парите живеят свой самостоятелен живот без да се отчитат за произход,чистота и количество.Късметът се усмихна най-широко на Дукеса Добринка Кирова,Гергана Димитрова и Зорница Бъчварова.

Последва нощен лов на емоции в Privilege Club до зазоряване...

Със сигурност дълго ще усещаме искри от емоцията,която запали в нас това истинско и стойностно преживяване!

 

 

 

 

 

брой 4/28-29.08.2015 г.

 

       


Кралски репортаж от:Club Cards Party „Вино,СПА релакс и езда” /28-29.08.2015 г.,к-с „Тракиец”,с.Житница/

 

 

 

 В началото бе Gold Club Card...и огромното желание за съботно-неделна приказка в края на август.

Красивата лятна атмосфера на с.Житница,подкрепена с оригиналната идея за вино,СПА релакс и езда събра на едно място всички златни аристократи на Кралство Хармония,плюс членовете на SPA Kids Club.

Прелестно свежия Комплекс „Тракиец”-територия,запазена за богати...духовно хора е като картичка от рая,пространство,където с удоволствие забравяш за всичко и се сливаш напълно с природата.Дизайнът на хотела,изграден в пълен синхрон с натуралната естетика ни впечатли с изчистен интериор от естествени материали и директна хармонична връзка с околната среда,земята и въдуха.

На обяд чаровната управителка на комплекса Пепа,  заедно с професионалния   пловдивски енолог Виктор се погрижиха да се отворят всички наши сетива,за да ги препълнят с магията на виното и съкровищница от месни „Деликатеси Житница”.В имената на вината от различни краища на България всеки един от нас запечата микс от цветове,вкусове и аромати,част от древната традиция и отношение към дионисиевата напитка.Опитайте и вие!

Доволни и заредени от приятелския обяд продължихме общуването с чистата природа на гърба на кон.Най-щастливи,разбира се бяха най-младите членове на Кралския двор:Йоана,Радуил,Екатерина и Пенко,които смело яздиха пони.

Вечерта всички заедно споделихме една весела фермерска вечеря на открито,наситена с гастро удоволствия и...ефектни живи пеперуди.Част от изненадата на партито бяха специалните ни гости-г-жа Олга Ускова /медиен PR и риалити звезда/ и арх.Калин Панайотов/председател на Българската Федерация по петанк/.Нахранени като за подвиг,събрахме изобилен материал за сладки сънища и енергия за утрешния Кралски турнир по петанк.

След пречистващото утро,разделени в   3 отбора се отправихме към    малкия манеж на комплекс „Тракиец” за открит урок по петанк-най-популярната френска игра,в която участват хора с различни професии и възраст.С най-добра спортна форма изпъкнаха Лейди Роза Славова и Нели Генова,които се поздравиха и с победата!

Без съмнение магията на „Тракиец” ще остане близо до сърцето! 

брой 3/17.01.2015 г.

 

  

 

  

 

  

 

 

Кралски репортаж от:Втори Кралски бал на аристократите в Кралство Хармония/17-18.01.2015 г., гр.София,хотел „Кемпински Зографски”5*****-ВИП зала „Оникс”,тема на бала:скъпоценни камъни/

 

 

 

 

   На 17.01.15 г.,точно в 20 часа,15   ослепителни    аристократки от  Кралският двор на Кралство Хармония с радост облякоха най-елегантните си рокли и обувки,за да представят себе си в пълно великолепие под зоркото око на Кралския протокол.
   Предварително всяка една от тях откри в покоите си Кралска поща с лично послание и персонален комплимент за новата дворцова 2015 година!
  Най-значимото събитие в Кралството този път бе вдъхновено от скъпоценните камъни,украсили шикозната зала
„Оникс” на „Кемпински хотел Виктория” – София.
  Дантели,кадифе,коприна владееха дрес кода,а бижутата фокусираха любопитството с изтънчения си блясък.
  Повечето дами бяха заложили на ефектни тоалети от утвърдени родни и европейски дизайнери,а накитите следваха модните тенденции за неостаряващия шик на диамантите,изумрудите и рубините...
   Звездното второ издание на Кралския бал отбеляза още една щедра и успешна бюти година за Кралство Хармония.
  ...И приказката започна с наздравица за „Добре дошли”,която даде мотив да се поздравим за прекрасния повод за празнуване.
  Дизайнерският акцент бе продължен в линията предястия и разядки с хайвер,сьомга,риба тон и зеленчуци.
  Сред оживените разговори и кулоарни диалози истинско вълнение предизвика появата на лорд
Евгени Минчев ъф Итън/съвършено превъплатен от актьора с много лица Стефан Рядков/.
  Ватманът-принц помпозно стартира церемонията по встъпване в благороднически сан на Кралски двор 2015.
  Любимата
Принцеса на народа-Марияна Койчева първа получи златната си корона,лично от ръката на паркетния лъв.С красотата и златното си сърце тя заслужи привилегията да разлее чара си като френско шампанско във Версайския дворец-Париж в компанията на своя принц.
  Сребърната корона и титлата
Херцогиня грабна фамозната Йонка Велчева,която беше предизвикана от лорд ъф Итън да създаде кулинарен дизайн на трюфели и черен хайвер.Пожелахме й този изискан деликатес винаги да присъства на трапезата в Херцогство Арсенал,а шампанското с 23 К злато никога да не пресъхва в избите й.
  Прелестната
Дукеса Добринка Кирова очарова госта с бързия си и остър ум,като за секунди разплете счетоводната задача”Колко прави две плюс две?”.И така заслужено си извоюва правото да управлява финансите на Кралската хазна.
 
Маркиза Мария Лучева с изтънчената си красота,достойна за Холивудски филм успя да издигне имиджа на всички ендокринолози в Кралството доказвайки,че е не само красива,но и умна-качества оценени високо от Краля на елита.
  С много вкус и усет за елегантност
Графиня Дора Курукънева привлече вниманието на неизвестен граф,от когото получи тайнствено послание.Адвокатската колегия на Кралство Хармония чрез своя говорител лорд Евгени Минчев се увери,че графинята познава отлично законите и не й липсва авторитет сред съдийското съсловие.
  Трофеят за красота на вечерта грабна „работещото момиче”
Контеса Диана Михайлова.Оказа се,че тя олицетворява мечтата на всички мъже и беше бурно аплодирана за оригиналното си чувство за хумор.
  Безпорно незебравим ще остане споменът от Кралския бал за чаровницата
Баронеса Недка Делчева,защото успя да грабне сърцето на самият лорд ъф Итън,който падна на колене и й поиска ръката.Предложението беше придружено от покана за романтичен воаяж до Слънчев бряг в Царството на братя Диневи.
  Със сертификат за почетни придворни дами се сдобиха и три прелестни особи-
Лейди Венелина Папазова,Лейди Мариета Манева и Лейди Петя Птичкова,всяка от които демонстрира супер шик и заслужено самочувствие.
  Последната мода в света на гурме специалитетите е шоу кукинг.След емоциите около церемониалното встъпване в ранг, всички гости имаха удоволствието да се насладят на уникално шоу с лавраци,морска сол и...разноцветни огньове.
  Под знака на кукинга беше приготвен и необикновен десерт:крем брюле с печена тиква и карамелов воал за разкош,сякаш проектиран да носи щастие с вкусовата си експлозия.
  Надяваме се тази вечер да остане задълго в сърцата ни!


 


            
 

 

 

брой 2/22.03.2014 г.

 

      

 

      

 

      

 

 

Кралски репортаж от:Първи Кралски Бал на Аристократите в Кралство Хармония/22.03.2014 г.,тронна зала на Кралство Хармония,гр.Казанлък;тема на бала:злато/ 

 

   Чудесно е,когато светът отговаря на нашите желания.Ако си позволим смелостта да имаме това,което истински желаем със сигурност ще го получим.А може би искаме нещо наистина специално?

   На 22.03.2014 г. в Кралство Хармония истината се превърна в красота,защото отбеляза началото на Първия Кралски Бал на Аристократите.10 знатни дами с естествена грация демонстрираха елегантност,подчинена на изискванията на дрескод „злато”.

   Репортерите на вестник „Хармония Таймс”отбелязаха с възхищение ослепителния вид на Лейди Венелина Папазова и Маркиза Мариaна Иванова,които се бяха облекли така,че всеки да ги забележи.

   „Златната” мисия на събитието съвпадна напълно с  официалната напитка на бала,а именно-пенливо вино Остерайх с 23 К златни частици,доставено от Контеса Петя Птичкова.

   Освен на нестандартната торта в плик,посипана с кулинарно злато всички благородници имаха възможността да се насладят и на кулинарната класа на бала-100 % авторска продукция на Херцогиня Йонка Велчева.Една невероятна селекция от бутикови специалитети със сьомга, сирена,черен и червен хайвер  сякаш разказа чрез непознати усещания за вкусове,колорити и настроения историята  за 5-те скъпоценни камъка от приказките-диамант,рубин,сапфир,перла и изумруд.

   Сценарият на Кралския бал продължи с 4 вълнуващи игри на Кралско Бинго,които пресъздадоха хазартната атмосфера на Лас Вегас и предизвикаха възторжени емоции.Късметът определено бе на страната на Принцеса Марияна Койчева и Херцогиня Йонка Велчева,които спечелиха щедри кралски подаръци за уцелено бинго,а Лейди Антония Бозукова доказа,че не е задължително да загубиш нещо,за да спечелиш друго като маркира максималния брой линии.

   Мисията на всяка жена е да бъде модерна и женствена.Затова Кралицата на Кралство Хармония предизвика всички  дами да си изберат персонален талисман с послание за Годината на Коня и да заявят красивото си присъствие в клуба на елита.Шанс да седне на стола на красотата и да играе в надпреварата „Стани красив!”/вдъхновена от легендарното шоу „Стани богат”/ получи Принцеса Марияна Койчева.

   В трите кръга на играта,тя успя да блесне с интелект и знания и на финала стана тройно по-красива с три ваучера за СПА процедури.

   Последва тържественото встъпване в принадлежност към Кралски двор 2014,като всяка от аристократките трябваше сама да открие своята съкровищница със скъпоценности по суша,въздух или вода.

   Любимата Принцеса на народа-Марияна Койчева се справи безпроблемно с шифрована карта,указваща маршрута до Кралската Корона,която се оказа скрита между палмите на едни по-богати и слънчеви брегове в Африка.Огромна беше и изненадата й,когато научи,че е отличена заради своята елитарност да украси корицата на любимото си списание „Блясък”.

   Втората по ранг в Кралството-Херцогиня Йонка Велчева беше въвлечена в играта „Кулинария с оригами”.Оказа,че Кралската солница е изчезнала и Херцогинята трябва спешно да изработи нова,защото Кралската трапеза не може без сол.Качествените й усилия се трансформираха в покана за обяд в ресторант „Четири сезона”,хотел „Хилтън”5* ,гр.София,за да  сподели необичайния стил в готвенето на шеф Андре Токев,придружена от Херцог Димитър Майски.

   За харизматичната Дукеса Добринка Кирова пътят към съкровището премина през Черно море,за да открие посланието на Нептун.Наложи се тя да претърси щателно морското дъно,където в най-дълбоката му част намери скрито писмо в бутилка.Съобщението гласеше:”Среща в Гранд Казино,Монако.Очаквай инструкции!”.

   Маркиза Мариана Иванова с неповторимо присъствие и финес премина през най-красивата цветна градина на Кралството,за да подреди вярно пъзел с изображение на любимото цвете на кралете...и заслужи привилегията да отгледа собственоръчно с много любов и внимание в летния си дворец  красивото холандско лале.

   Графиня Диана Михайлова омая цялото Кралство с бързина и ум,защото успя само за 3 минути да се справи с въздушната задача „6 балона-6 гатанки”.И извоюва правото единствена на територията на графство Шипка да се разпорежда с безценното дистанционно управление за контрол над мъжете!

   „Песен,танц или стихотворение”-повели Кралицата на Кралство Хармония за Контеса Петя Птичкова.След горещ латино танц наситен с изобилие от жизнен блясък тя прикова погледите и доказа,че е достойна за привилегията да разполага със своя собствена валута „пети”,вече депозирана в личната й Кралска Спестовна книжка на Обединена Кралска Банка.

   Титлата Баронеса на 2014 година улови д-р Мария Лучева,след като подпомогната от Робин Худ отстреля своето съкровище и получи бутиков подарък,програмиран да носи блаженство-7 вида ръчно изработен шоколад за първите 7 дни от мандата си в Кралския двор.

   С уникални бижута от перли и камъни Сваровски се снабдиха и 3 дами с подчертан аристократизъм-Лейди Венелина Папазова,Лейди Антония Бозукова и Лейди Мариета Манева.

   Следва продължение...през 2015 година!

 


 

 


 

брой 1/23.01.2013 г.

 

 

Аристократ на годината

  

   Всички ние обичаме да вярваме в приказки и искаме в живота ни да се случват вълшебства,които раждат усещането и посланието за щастие.Затова от 2013 година,клуб Хармония СПА се превръща за вас в Магическо Кралство.Приемате ли хвърлената ръкавица?

   Кралство Хармония е специално място,зона от друго измерение,където надделява усещането,че животът докосва без да се натрапва.Тук безвремието,в своята необятност внушава,че съществува само началото на пътя.И посоката...

   Времето се отмерва не със стрелките на часовника,а с очакването на емоции,които спират дъха и изпълват с благодарност за част от велика магия.

   Но има ли Кралство без Кралски двор?Няма и не може да има!Търсят се благородници,които да заемат свободните йерархични нива в двора.

  Кралство Хармония е структура, която обединява лоялните клиенти на клуб Хармония СПА.

   Негова столица е гр.Казанлък, а официалните му символи са:Роза и Сърце.Сърцето е символ на Любовта и Приятелството, а Розата на Съвършенството и Хармонията.

   Кралството притежава герб и знаме с 3 рози  и три сърца, за да се подчертае триединството на тялото,душата и духа.Основната идея  на Кралство Хармония е Пътя на Хармонията, а девизът е:“Хамония Е!“.

   Всяка година Кралството се застъпва за 4 добротворчески каузи, като за 2019/2020 година те са:

-Кауза на „Личната Красота и Хармония“;

-Кауза на  „Свещената Земя Българска“;

-Кауза за Защита и Подкрепа на Пчелното Царство“;

-Кауза на „Царството на Розата в Долината на Тракийските Царе“.

    Кралството се управлява от Кралица,която разпределя ежегодно свободните йерархични места в Кралския двор между аристократите в Кралство Хармония.

    Кралският двор включва два кръга благородници:

-вътрешен/династичен/ и

-външен/парадинастичен/.

   Благородниците от двата кръга не се различават по ранг и статус.

   Стартът на процедурата за всяка нова година започва на 01.01. и завършва на 31.12.

   Право на участие имат всички поданници, регистрирани в Кралството и притежаващи актуална платинена и/или диамантена клубна карта за текущата календарна година.

 

   Основните критерии за одбрение са:

-за вътрешния /династичен/ кръг:годишен оборот на стоки и услуги, разнообразие от закупени терапии и продукти, участие в кралски активности и клубни събития с тематична насоченост.

-за външния /парадинастичен кръг/:съпричастност и персонално участие в добротворните каузи на Кралството за съответната календарна година, личен принос в кампанията за популяризиране и активно разширяване на владенията на Кралство Хармония чрез медийни прояви и дейности в социалните мрежи.

   По регламент се разпределят 7 благороднически титли/6 за династични аристократи и 1 за новопостъпил благородник, показал изявен просперитет през календарната година-Барон/Баронеса/.

   Присъжда се и една  допълнителна титла за най-достоен  Лорд/Лейди в

Кралството-„Пръв Придворен  Кавалер на Кралство Хармония“/“Първа Придворна  Дама на Кралство Хармония“.

  I благороднически сан:Принцеса/Принц - получава сертификат с кралски печат + тържествено коронясване с корона от злато и скъпоценни камъни  + съкровищница с персонални изненади и специални превилегии, съответстващи на благородническия статус Принцеса/Принц .

 

  II благороднически сан:Херцогиня/Херцог - получава сертификат с кралски печат + тържествено коронясване с корона от сребро и скъпоценни камъни + съкровищница с персонални изненади и специални превилегии, съответстващи на благородническия статус Херцогиня/Херцог.

 

   III  благороднически сан:Дукеса/Дук – получава сертификат с кралски печат + тържествено коронясване с корона от скъпоценни камъни + съкровищница с персонални изненади и специални превилегии,съответстващи на благородническия статус Дукеса/Дук .

  

   IV благороднически сан:Маркиза/Маркиз – получава сертификат с кралски печат + тържествено коронясване с корона от скъпоценни камъни  + съкровищница с персонални изненади и специални превилегии, съответстващи на благородническия статус Маркиза/Маркиз.

 

   V благороднически сан:Графиня/Граф – получава сертификат с кралски печат + тържествено коронясване с корона от скъпоценни камъни  + съкровищница с персонални изненади и специални превилегии,съответстващи на благородническия статус Графиня/Граф.

 

   VI благороднически сан:Контеса/Виконт – получава сертификат с кралски печат + тържествено коронясване с корона от скъпоценни камъни + съкровищница с персонални изненади и специални превилегии,съответстветстващи на благородническия статус Контеса/Виконт.

 

   VII благороднически сан:Баронеса/Барон – получава сертификат с кралски печат + тържествено коронясване с корона от скъпоценни камъни  + съкровищница с персонални изненади и превилегии,съответстващи на благородническия статус Баронеса/Барон.

 

   Всички поданници на кралство Хармония,закупили златна,платинена и/или диамантена  карта през две поредни календарни години получават автоматично титлата Лейди/Лорд,заедно с достъп до ексклузивно Кралско СПА меню и възможността да спечелят изтънчени кралски подаръци.

   При прекъсване на клубното членство се отнема аристократичното звание.

   Имената на новоназначените в кралския двор се  обявяват на 07.01. в следващата календарна година.Благородническата титла не може да се преотстъпва и влиза в сила от деня на обявяването в публичното пространство.   

   За малките аристократи от Кралство Хармония на възраст от 3 до 10 години е създадена детска клубна карта,която е техният билет към знатния статус „Придворна Дама/Придворен Паж“, екстравагантно Детско СПА меню и участие в тематични партита и Кралски приеми в двореца на Кралство Хармония.

   Освен обявените титли в двата благороднически кръга ще се връчват и три допълнителни приза:

-Кавалер/Дама на Диамантената Роза/за каузата „Свещената Земя Българска“;

-Кавалер/Дама на Златната Роза/за каузата „Запазване и Подкрепа на Пчелното Царство“;

-Кавалер/Дама на Сребърната Роза/за каузата „Царството на Розата в Долината на Тракийските Царе“.

    За всяка една от четирите каузи Кралицата на Кралство Хармония издава отделно комюнике, което се обнародва в Кралския сайт-www.clubharmoniaspa.com и Кралската страница-facebook: club harmonia spa.

    За да бъдат изпълнени успешно нашите задължения се въвеждат и четири нови длъжности в Кралския двор:

-Кралски Прогностик и Анализатор;

-Скъпоценен Кралски Ковчежник;

-Министър на вътрешната и външната мрежа;

-Церемониал Майстор.

 

   За повече информация и въпроси,относно регламента - телефон: 0431 / 84 688 или 0878 / 931 668.

 

 

 

 

 

 

 

 


 
d
copyright 2010 CE