Работно време: 09:30 - 18:30        Tелефон за връзка: 0431 / 84 688, мобилен: 0878 931 668            "НОВО! Щастлив ден" - СПА услуги на цени от 2 до 8 лв."
 
Клубни карти

Клуб Хармония СПА предлага на редовните си клиенти клубни карти, чрез които да получат предимство при обслужването, както и допълнителни отстъпки от цените на услугите. Необходимо е само да попълните на рецепцията бланка за издаване на карта.

Картите са 6 вида: детска,бронзова, сребърна, златна, платинена и диамантена.

Детската карта е с номинал 35 лв., срещу които деца от 3 до 10 годишна възраст получават възможността да ползват услуги от преференциалното СПА Кидс меню и като допълнителен подарък - изненада в стреч карта.
Бронзовата карта е с номинал 50 лв., срещу които получавате терапии на стойност 50 лв., 2% стойностна отстъпка от цената на следващи услуги след изчерпване на номинала,достъп до промоции и активности, валидни само за бронзови клубни членове и като допълнителен подарък - изненада в стреч карта.

Сребърната карта е с номинал 100 лв., срещу които получавате терапии на стойност 100 лв., 5% стойностна отстъпка от цената на следващи услуги след изчерпване на номинала ,достъп до промоции и активности, валидни само за сребърни клубни членове и като допълнителен подарък - изненада в стреч карта.

Златната карта е с номинал 200 лв., срещу които получавате терапии на стойност 200 лв., 10% стойностна отстъпка от цената на следващи услуги след изчерпване на номинала, предимство при обслужване,възможност за избор на бюти терапевт,достъп до промоции и активности, валидни само за златни клубни членове и като допълнителен подарък – изненада в стреч карта.

Платинената карта е с номинал 500 лв., срещу които получавате терапии на стойност 500 лв., 15 % стойностна отстъпка от цената на следващите услуги след изчерпване на номинала, предимство при обслужване,възможност за избор на бюти терапевт,достъп до промоции и активности, валидни само за платинени клубни членове и като допълнителен подарък - изненада в стреч карта.

Диамантената карта е с номинал 1 000 лв., срещу които получавате терапии на стойност 1 000 лв., 20 % стойностна отстъпка от цената на следващите услуги след изчерпване на номинала, предимство при обслужване,възможност за избор на бюти терапевт, достъп до промоции и активности, валидни само за диамантени клубни членове и като допълнителен подарък - изненада в стреч карта.

С клубните карти могат да бъдат закупувани козметични продукти за домашна употреба,

от  богатото портфолио с професионални брандове на клуб Хармония СПА,както и продукти за здраве, съгласувани с наши партньори съответно с 2, 5, 10, 15% и 20% отстъпка.
Клубната карта на клуб Хармония СПА може да се използва и за участие в клубни събития , тематични партита,благотворителни балове,персонализирани туристически пакети в България и чужбина, в които се ангажира и участва клуб Хармония СПА като част от добротворните каузи застъпени през календарната година.
Участието е в рамките на номинала на клубната карта, като след изчерпването му единствено диамантените клубни карти ползват 2 % отстъпка от този тип предложения.
Притежателите на карти с по-висок номинал имат правото да се възползват от промо предложенията за карти с по-нисък номинал.
Всяка клубна карта е лична и поименна и не може да бъде преотстъпвана.
Клубните карти могат да бъдат презареждани неограничен брой пъти до изтичане на валидността им от една година.
Платинените и диамантените клубни карти участват автоматично в инсентив програмата „Кралство Хармония“.


d
copyright 2010 CE