Работно време: 09:30 - 18:30        Tелефон за връзка: 0431 / 84 688, мобилен: 0878 931 668            "НОВО! СПА Кидс клуб-СПА услуги за деца от 3 до 10 годишна възраст!"
 
Партньори

Аптека “Пролет”

   Разполага с актуална номенклатура от лекарствени средства, отпускани по рецепта и без рецепта; предлага билкови и природни продукти, санитарни материали, продукти за орална хигиена, аптечна и масова козметика, адаптирани млека, детски храни и аксесоари.
Аптека “Пролет” има сключен договор с РЗОК, изпълнява зелени рецепти, обслужва ваучери SODEXO.
   Аптеката е участник в партньорската програма “BETTY моята аптека” с ежемесечни промоции на най-добрите сезонни продукти и авторско списание.
   Адрес: гр.Казанлък, ЖК “Изток”, ул.Петьо Ганин”, м/у бл.28 и 32
   Работно време: от 8 до 20 часа, без почивен ден
   Тел. за връзка: 0431/64668

 

- -  +  - -

      
ИНА МАЙ ДЖАР

Опитът е изпитание, което поелия Пътя на Знанието трябва да е готов да понесе.
И той го понася, защото подаръците са големи:
преди всичко здраве на тялото, за да носи то великолепния ни Дух,
остра мисъл, за да прониква в тайните на мирозданието,
любов, за да подхранваме своята душа и душата на Вселената,
мъдрост за да съхраним традициите на предците и да създадем свои,
и най-вече, намерение, вяра и воля за  пренесем през вековете човешкото начало.

 

   Майстор по Фън Шуй, И Цзин и класическо Рейки. Основател на българската школа по Фън Шуй – Вритра, в основа на която са използвани древно български и тракийски практики.
   Инструктор по Тенсьогрити и сталкерски практики.
   Разработва основите на съвременния екологичен дизайн.
  Ръководител на Артистично студио “Май Джар” за създаване на оригинални индивидуални бижута от естествени кристали  и картини с повишена енергииност и специални Фън Шуй коректори.
   Знанията и квалификациите си по Фън Шуй, И Цзин и Рейки получава в Санкт Петербург, от учители в Щатите, Западна Европа и Хонконг. От 20 години работи в тази област.
   През 2006 година основава Асоциация по Фън Шуй и холистика  с представителства в 18 града в България. Към нея ръководи Школа за обучение по Фън Шуй и Български Фън Шуй – Вритра, И Цзин, Рейки и Тенсьогрити.
   Фъншуирала е първата в страната многоетажна сграда през 2003г /близо до Петте кьошета в София/ - ъгъла на ул.Бузлуджа и ул.Иван Рилски/.  Има осъществени проекти в Австрия, Англия, Италия, Кипър, САЩ, Русия и Полша.

Тел. 0889 55 48 47
e-mail: inamaidjar@abv.bg

- -  +  - -

 

d
copyright 2010 CE