Работно време: 09:30 - 18:30        Tелефон за връзка: 0431 / 84 688, мобилен: 0878 931 668            "НОВО! СПА Кидс клуб-СПА услуги за деца от 3 до 10 годишна възраст!"
 
СПА етикет на клуб Хармония Спа

1. Всички процедури в СПА менюто се заплащат на рецепцията. Цените са в български лв. Приемат се карти на VISA, VISA Electron, Master Card, Maestro, TRANSCARD, JCB или заплащане в брой.

2. Предварителната резервация ви гарантира, че ще получите желаната от вас процедура в удобно за вас време. Резервация за СПА програми и СПА пакети, както и за част от терапиите обозначени в менюто се прави чрез заплащане на 20% от стойността на услугата.

3. Съветваме ви да идвате в СПА центъра 10 мин. преди уговореният час, а новите клиенти, на които предстои процедура за първи път-минимум 15 мин. по-рано, за да попълнят клиентския картон и да разговарят с консултанта. В случай, че се наложи да закъснеете, моля уведомете ни предварително на тел.0431/8-46-88;0878/931668. При закъснение по-голямо от 10 мин. и наличие на друг резервиран час след вашата процедура е възможно тя да бъде съкратена или анулирана, за да не бъде ощетен следващият клиент. Началото на терапията започва с часа на резервацията и приключва с напускането на СПА кабината.

4. При част от процедурите е необходимо попълването на специална бланка: декларация за информирано съгласие. Тя отразява вашата информираност относно процедурата и познаването на специални инструкции, които трябва да спазвате в домашни условия и по време на процедурата. Бланката ще получите на рецепцията, а терапевтът който ще изпълнява процедурата провежда инструктажа. За клиента остават информация и препоръки на хартиен носител.

5. При първото ви посещение в центъра управителят изготвя СПА-досие, което съдържа информация за състоянието на кожата на лицето и тялото, характерни индивидуални особености,план на процедурите, цел на посещението, изготвена за вас специална програма, извършени процедури и препоръчани продукти за домашна употреба.

6. В Клуб Хармония СПА работят терапевти, преминали входящ тест и задължително допълнително обучение.

7. Всички аспекти, касаещи изпълнението на избраната от вас процедура могат да бъдат адаптирани според вашите желания-осветление, музика, аромати, температура в стаята. Ако желаете по-дълбок или по-релаксиращ масаж или изпитате дискомфорт по време на процедурата, споделете с вашият терапевт. Чувствайте се свободни да отправите вашите въпроси към терапевта.

8. Тишината и спокойствието са основният съпътстващ елемент на СПА-философията. Най-учтиво ви молим да изключите мобилните си телефони, пейджъри и преносими компютри. Разговорите на висок глас са недопустими,защото това безпокои останалите и намалява вашето удоволствие от пребиваването в центъра.

9. Терапевтите имат право да прекъснат процедурата, ако преценят, че личното им достойнство е накърнено по някакъв начин, по хигиенни съображения или при установено наличие на проблеми от здравословно естество, които са възникнали спонтанно или не са били съобщени предварително.

10. В случай, че желаете да оставите бакшиш, моля направете това на рецепцията, като посочите името на терапвта, за когото е предназначен бакшишът. Това се отразява в специална книга за бакшиши. Терапевтите получават информация за получените бакшиши в края на работния ден.

12. Всички продажби на продукти за домашна употреба са окончателни.

13. Клуб Хармония СПА предлага за ваше удобство използването на сейф, където може да оставите на отговорно пазене ваше вещи и ценности.

14. Банският костюм и използването на хавлия и джапанки е препоръчително в сауната, а за СПА програмите и ритуалите са на разположение: халати, кърпи, еднократно бельо и чехли. Има възможност да ползвате душ преди процедурата, като времето за душ се приспада от процедурното време или се калкулира отделно.

15. Минималната възраст на клиентите ползващи услугите е 12 години. Изключение се прави само за част от процедурите, упоменати в СПА менюто.

d
copyright 2010 CE