Работно време: 09:30 - 18:30        Tелефон за връзка: 0431 / 84 688, мобилен: 0878 931 668            "НОВО! СПА Кидс клуб-СПА услуги за деца от 3 до 10 годишна възраст!"
 
За нас: подаръчни сертификати

 

Всяка процедура от каталога може да бъде закупена като по-дарък при празничен повод. За такива случаи е предвидена услугата СПА подаръчен серти-фикат.

    
     

Всяка процeдура от каталога може да бъде закупена като подарък при празничен повод. За такива случаи е предвидена услугата СПА подаръчен сертификат.

Той може да бъде: стойностен /чек/ -подаряващият избира паричен еквивалент, на стойността на който реципиента може да се възползва от услуга или козметичен продукт по негов избор; програмен-подаряващият избира определена услуга или пакетна програма от СПА менюто, съответстваща на критериите пол, възраст, предпочитания на реципиента и бюджет и индивидуален-индивидуална СПА програма, отговаряща на индивидуалните предпочитания на реципиента/съставя се съобразно желанието на подаряващия с помощта на СПА терапевт/.

СПА подаръчният сертификат съдържа информация-името на човека, за който е предназначен, процедурата, която е избрана или стойността, валидност на сертификата и името на човека, който прави подарък. По желание подаряващият може да добави и специално послание в подаръчен плик.
Подаръчният сертификат е валиден 6 месеца от момента на продажбата и не може да бъде осребряван срещу паричната му равностойноПри избор на подарък над номинала реципиентът може да доплати разликата. При избор на подарък под номинала разликата не се връща като ресто. Избраната и заплатена предварително СПА процедура в подаръчния сертификат не е желателно да се подменя, освен в случаите когато е противопоказана за реципиента.

Притежателят на подаръчния сертификат ползва услугата след предварително запазен час на тел. 0431/8-46-88; 0878/931668.

В случай на отмяна на ангажиран час от страна на клиента или СПА клуба се предлага алтернативна възможност в друг ден/час съобразно работния график.При повече от 3 регистрирани несъответствия между резервация/присъствие ваучерът се счита за използван. 

d
copyright 2010 CE